LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Томбола с подаръци

 


На връх Атанасов ден, 18-ти януари 2012г., бяха изтеглени печелившите от томболата  организирана от Интерсервиз Узунови АД.  Условието да изпратят снимка с продукт от марките Sharp, Fagor, Edesa, Jata, Smeg и Elica ентусиазира нашите лоялни клиенти. За близо два месеца екипът ни получи няколко стотин писма и e-mail-и с усмихнати и доволни купувачи. Щастливците обаче са само трима. Имената им бяха изтеглени в присъствието на  комисия  в състав: Изпълнителния директор, Главния юрисконсулт и Главния счетоводител на "Интерсервиз Узунови" АД.


Томболата с награди Sharp организирана от Интерсервиз Узунови АД


I - награда : 24“ LED телевизор Sharp LC-24LE510  печели Цанка Иванова Маркова от Русе
II - награда: В Микровълнова фурна Sharp R240W ще готви Стефан Стефанов от Велико Търново
III - награда: Тенджера за готвене под налягане Fagor Rapid Xpress 8 литра ще получи Дияна Георгиева Тодорова от Варна.


На тримата късметлии честито!
Благодарим на всички за участието.
Най-интересните снимки очаквайте на нашите сайтове.
Участвай в томбола!


Снимай се с уред от нашите марки и СПЕЧЕЛИ от томболата една от страхотните награди:


Участвай в томбола! Снимай се с уред от нашите марки и СПЕЧЕЛИ

Какво е необходимо да направите, за да участвате в томболата?

За да участвате в томболата, трябва да изпратите три имена, телефон, e-mail адрес и снимка с Вас и продукт от марките Sharp, Fagor, Edesa, Jata, Bomann, Elica, De Dietrich или Smeg, в електронен формат на email: martin.atanasov@isu.bg или фейсбук страницата на Интермаркет, или в писмо на адрес: гр. Варна бул. Вл. Варненчик 186 Мол Варна м-н Интермаркет или в магазините на Интермаркет в София, Пловдив или Варна.

Кой може да участва в томболата?

В томболата могат да вземат участие всички физически лица, с изключение на служители на "Интерсервиз Узунови" АД, организационния екип, както и членове на техните семейства. Участието в томболата не е обвързано с покупка. Едно лице може да участва толкова пъти, колкото различни уреди от изброените марки притежава.

Период на томболата

Периодът на провеждане и участие в томболата е от 21.11.2011г. до 15.01.2012г.

Награди

  • Първа награда – 24“ LED телевизор Sharp LC-24LED

  • Втора награда – Микровълнова фурна Sharp R240W

  • Трета награда – Тенджера за готвене под налягане Fagor Rapid Xpress 8 литра

Теглене и уведомяване

Тегленето ще бъде извършено на 18.01.2012 г. чрез гарантиране спазването на обективност и безпристрастност, както и на всички изисквания за случаен лотариен принцип и равна вероятност всеки да бъде изтеглен. Ще бъде изтеглени трима от участниците в томболата, които ще спечелят обявените награди. Комисията, която ще изтегли печелившите измежду всички участници в томболата, ще бъде в следния състав: Изпълнителния директор, Главния юрисконсулт и Главния счетоводител на "Интерсервиз Узунови" АД.

Името на спечелилите от томболата ще бъде публикувано на 18.01.2012г. на фен страницата на Интермаркет във Facebook, както и на интернет страницата www.intermarket.bg.

За получаване на наградата, служител на "Интерсервиз Узунови" АД ще се свърже със спечелилите, за да уточни детайлите по получаване на наградата. Победителят може да се свърже със "Интерсервиз Узунови" АД и на тел. 0700 11 770 или e-mail: martin.atanasov@isu.bg.

Участниците, спечелили награда, следва да се явят в 7 дневен срок в един от магазините на "Интерсервиз Узунови" АД на адреси София, бул. „Ал. Стамболийски” № 50, гр. Пловдив бул. "Дунав" 5, комплекс "Роял Сити", гр. Варна бул."Вл. Варненчик 186 за получаването й.

Наградата може да бъде получена само лично от спечелилия участник в срок до 31.01.2012г. срещу представяне на документ за самоличност или от друго лице, упълномощено от спечелилия с пълномощно с нотариално заверен подпис на упълномощителя.

В случай, че в посочения срок спечелилият не се яви да получи наградата си, "Интерсервиз Узунови" АД ще се свърже със спечелилият да уговорят адрес за получаването й по куриер, като в този случай транспортните разходи са за сметка на спечелилият.

Условия за наградата
За всички национални и данъчни задължения (включително подоходен данък), произтичащи от тази томбола, отговорност носи единствено спечелилият наградата.

Други условия

С участието си в томболата си участниците се съгласяват предоставените от тях снимки да бъдат публикувани на www.intermarket.bg, www.sharpbg.com, www.fagor.bg и фен страниците на Интермаркет, Sharp и Fagor във Фейсбук по преценка на Интерсервиз Узунови АД. Интерсервиз Узунови си запазва правото за цензура на изпратените снимки.

За тази томбола важат всички действащи национални и местни закони. Участник в томболата, спечелил награда няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност.

Предоставената от участниците информация ще бъде използвана единствено от организатора за статистически и маркетингови цели и няма да бъде предоставяна на трети лица с комерсиална или друга цел.

Във всеки момент организаторът има право да променя правилата, но без съществено да променя първоначалните условия. Измененията влизат в сила в момента на публикуването им на интернет страницата на Интермаркет и фен страницата във Facebook.За контакти и помощ
Тел: 0887 411 400
E-mail: martin.atanasov@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро!

Sharp България във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2018 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp