LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Новини »

 

Sharp добавя четвърти основен цвят към LCD телевизорите си
С RGBY технологията компанията прави огромна стъпка в разработването на LCD TV.


През 60-те черно-белия телевизионен пазар бе променен от революционната цветна телевизия. Днес колоритността на картината е основен приоритет за потребителите.
 
На изложението CES 2010 в Лас Вегас Sharp представи LCD телевизори, които да дадат насока в развитието на цветната телевизия на 21-ви век. Продуктите от серията AQUOS са снабдени с нова RGBY (red green blue yellow) технология. Четвъртата багра, жълто (yellow), в композицията на течнокристалния панел предоставят по-добро качество на картината, смятат от компанията.
 
„С RGBY технологията Sharp прави огромна стъпка в разработването на LCD телевизори. С добавянето на жълто като четвърти цветен пиксел, ние увеличихме качеството на картината на нашите AQUOS LCD TV - каза Йошитака Тамура, управляващ директор на Sharp за Централна и Източна Европа. - Освен това новото подреждане на пикселите на нашите X-Gen панели прави възможен нов връх в енергийната ефикасност."

С RGBY технологията, телевизионната картина изглежда по-реална, специално в рендирането и цветовете на кожата, изтъкват от Sharp. Златната багра е по-изразителна, жива и реалистична.
Четвъртият цвят в пикселовото подреждане на новите LCD панели позволява по-ефикасно използване на подсветката. Тя при последното поколение AQUOS телевизори вече се състои от няколко стотин LED-a. Пропорциите на апертурата на пикселите сега е увеличена, благодарение на нова структура и оптимизираната цветова композиция.
 
Няколко нови линии телевизори на Sharp с новата технология ще започнат да бъдат доставяни тази пролет. Новите продукти идват с диагонали от 40 инча (цена $1,799) до 60 инча (цена $3999). Големият 68-инчов модел ще се появи по-късно тази година, но все още цената му не е обявена. Демонстрираният по време на изложението CES 2010 модел е с дебелина не повече от инч и половина.
 
© 2010 Всички права запазени. Позоваването на www.sharpbg.com е задължително!


За контакти и помощ
Тел: 0887 411 400
E-mail: martin.atanasov@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро!

Sharp България във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2020 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp