LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Новини »

 

Майкрософт подписаха споразумение с Sharp за ползването на exFAT
От Майкрософт съобщиха вчера, че са подписали споразумение, което ще позволи на японската компания Sharp да използва нейната файлова система exFAT. Така американският софтуерен гигант увеличава компаниите-производители на мобилни устройства, които ползват лицензите и.


Представител на Майкрософт уточни, че сделката включва конкретно правото на Sharp, един от най-големите производители на LED и LCD телевизори, да използват exFAT-технологията в смартфоните, ползващи операционна система Android.

Докато в целия свят, Sharp са известни най-вече, като производители на телевизори, LED и LCD-панели, то те са и водещ мобилен производител в Япония, като продават GSM устройствата си главно чрез своята марка Aquos. По данни на японската компания за анализ на данни MM Research Institute, Sharp се нареждат на второ място след Епъл, като доставчик на смартфони GSM-и за Япония.

Майкрософт продължават да осигуряват подкрепа за различни производители на exFAT, система, която въведоха с появата на Vista.

Производители, като Sharp трябва да добавят системата, за да бъдат устройствата им съвместими с различни устройства. Някои анализатори изказват мнение, че Майкрософт правят повече пари от продажбата на лицензи на производители, чиито устройства работят с Android, отколкото правят от Windows.

През януари, от Майкрософт заявиха, че около 70% от продаваните в САЩ устройства с ОС Андроид използват техни лицензирани технологии. Тези данни бяха изнесени в обявление за сключено споразумение между тях и LG, което се отнасяше до таблети, мобилни телефони и други устройства, използващи операционни системи Android и Chrome. exFAT-форматът е все по-широко поддържан и от различни "смарт"-устройства.

Майкрософт постигнаха вече подобни споразумения с японски производители на телефони, които използват exFAT, като Panasonic, Sony и Canon. Стандартизационният орган SD Association също възприе exFAT за спецификациите на картите памет. Последните версии на операционната система на Епъл OS X, също поддържат exFAT
 За контакти и помощ
Тел: 0887 411 400
E-mail: martin.atanasov@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро!

Sharp България във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2020 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp