LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Новини »

 

SHARP представя ново измерение в цветната телевизия - RGBY!
Традиционната 3-цветна структура (RGB) на пикселите е допълнена от четвърти субпиксел с жълт цвят (RGBY), за постигане на безпрецедентно високо качество на цветовете при SHARP AQUOS QUATTRON.Понякога на пръв поглед малки неща, предизвикват революционни резултати: след въвеждането на LED подсветката, Sharp прави следваща стъпка в развитието на пазара на плоски TV с нова технология за LCD телевизори. Традиционната 3-цветна структура (RGB) на пикселите е допълнена от четвърти субпиксел с жълт цвят (RGBY). Така че изобретателят на LCD технологията Sharp , отново поставя нови стандарти в качеството на картината и натуралното предаване на цвят, с най-ярката и най-жива картина ,която е в момента на разположение и може да се възпроизведе от телевизор.

Хироши Сасаока
Изпълнителен директор


"Постоянното голямо търсене на телевизори с плосък екран е предизвикано основно от иновациите в сектора. Потребителите искат не само разумни цени за тяхната телевизия, но също и нещо по-специално, възможно най-добрата картина и най-новите технологии ", казва Хироши Сасаока, главен изпълнителен директор на Sharp Електроника Европа. "С нашата нова революционна технология RGBY пиксел, ние сме коренно различни от всички други производители и предлагаме на потребителите най-доброто качество на картината в момента на разположение на пазара за LCD телевизори. ", продължава Сасаока. 
 
Новата технология на Sharp - QUATTRON, доразвива пикселната структура на LCD телевизорите от предходните три основни цвята на четири. В допълнение към стандартните субпиксели червено, зелено и синьо (RGB), сега е добавен допълнителен жълт (Y) на всеки пиксел. Резултатът е, още по-детайлно и точно предаване на цветът на човешката кожа и на златните и жълти тонове. 

Sharp Aquos QUATTRON технология Sharp Aquos QUATTRON технология

 
Само през миналата година, въпреки икономическата и финансова криза, търсенето на LCD телевизори се увеличи с 50% до 140 милиона апарата в целия свят, според DisplaySearch. Тази година прогнозите предвиждат още 20% ръст, до 171 милиона броя. Освен това в световен мащаб търсенето на LCD телевизори с LED подсветка ще се увеличат повече от четири пъти, от 4.1 милиона апарата през 2009 г. до 18.1 милиона през 2010 година. 
 
Според прогнози на производителите на LCD, европейското търсене ще се увеличи до 6,9 милиона LCD телевизори с LED осветление през 2010 г., в сравнение с 1,2 млн. през 2009 г. В Европа, Sharp е предвидил продажби от над 600,000 LCD телевизори с новата RGBY технология тази година. 
 
През миналата година, Sharp вече постави нови стандарти в качеството на картината и енергийната ефективност с въвеждането на пълно LED фоново осветление и нови X-Gen панели, произведени в Сакаи, най-модерната LCD фабрика в света.
 
RGBY технологията и новата серия от телевизори Sharp Aquos LCD, Sharp предлага продукти и технологии, които са толкова уникални, че конкуренция трябва да ги копира, само за да се справи в най-силният сегмент на бума на пазара в EC" обяснява Sasaoka. "С първият по рода си, 10-то поколение LCD завод Green Front Sakai в Осака, Япония, ние сме единствената компания в света, способна да произвежда големи формати с висока резолюция LCD панели. С производствен капацитет от 72,000 стъклени матрици на месец, на теория един на приблизително осем LCD телевизори продадени по цял свят тази година, ще бъде от производството на Сакаи", продължава Sasaoka. 


 
Точно навреме за най-голямото спортно събитие на годината, Световно първенство по футбол в Африка, технологична компания Sharp обявява своите нови AQUOS QUATTRON LCD телевизори за първи път през 2010г. Като се започне от сега, шест моделни серии в различни категории, от малките размери на екрана до изумителните 60 инча, ще бъдат последователно въведени на пазара, с марката AQUOS LCD TV. Иновацията на годината от Шарп "RGBY технология" ще бъде вграждана в сериите AQUOS LE900E ,LE820E , LE822E, LE810E и LE812E. По-късно през следващата година се пуснаха серии Quattron вече и с 3D технология, която за разлика от конкурентите ползва активна технология и панели с 200 кадъра в секунда. Благодарение на четвъртия цвят 3D телевизорите на Sharp предоставят най-близката до реалността картина на своите потребители.
 
С 25 нови LCD телевизори, Sharp обявява своя AQUOS отбор за пролетта на 2010 година. Пълният състав се състои от серия AQUOS LE900E и серии на моделите LE820/822E, LE810/812E и LE320E. Един специален момент при новият състав е собствената RGBY Sharp технология. С добавянето на жълто, като четвърти цвят на пикселите в новите панели, Sharp дава на телевизионните зрители още по-блестяща картина и несравним опит при гледане на телевизия с висока разделителна способност. 
 
В същото време, освен елегантен дизайн, новите AQUOS модели са и изключително енергийно ефективни. Технологията AQUOS е гаранция за качество, което гарантира че панела на телевизора е произведен с 10-та генерация панели произведени от Sharp в Япония. В това число всички телевизори с Quattron технолигия се произвеждат единствено в най-модерния и най-големия завод Greеn Front Sakai в Осака Япония.
 
Новите модели поставят нови стандарти за пестене на енергия, като позволяват още по-малко енерго потребление от миналогодишните всепризнати световни лидери от сериите AQUOS LE705/700 и LE600 –с които Sharp изпревари далеч конкуренцията,като позволи потреблението на енергия от по-малко от 100 вата за един 52-инчов (132 -см) LCD TV . Не на последно място, в серията AQUOS LE812E и 822E е и интегриран трипъл-тунер за DVB-T / C-и-S2. 
 
Новите Sharp Aquos Quattron LED LCD телевизори с технология RGBY ще бъде на разположение на европейските пазари от началото на 2010 година. Различията между отделните серии ще намерите в техните технически характеристики, различни екранни размери и дизайн. Препоръчителните цени на производителя за новите AQUOS LCD телевизори не са определени все още.

В момента се предлагат телевизори с Quattron технология само във високите серии на Sharp при размери над 40" включително в комбинация с водещите и най-търсените характеристики 3D и SMART TV . По този начин компанията цели да утвърди позицията на Quattron и да отговори адекватно на въпроса "Кой е най-добрият телевизор?"

Вижте наличните модели Sharp AQUOS QUATTRON >>>
 
© 2010 Всички права запазени. Позоваването на www.sharpbg.com е задължително!


За контакти и помощ
Тел: 0887 411 400
E-mail: martin.atanasov@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро!

Sharp България във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2020 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp