LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Новини »

 

Sharp ще прави първият телевизор на Епъл
Първият телевизор на технологичния гигант Apple ще се появи на пазара до края на 2012 година, съобщи ИТАР-ТАСС.


Първият телевизор на технологичния гигант Епъл (Apple) ще се появи на пазара до края на 2012 година, съобщи ИТАР-ТАСС. “Доставчиците ще започнат подготовка за производство на части за айТи Ви(iTV) през първото тримесечие, за да влязат в графика, предвиждащ началото на производството на новата стока да бъде през второто или третото тримесечие на 2012 година“, съобщи вчера в. “Диджи таймс“, специализиран в новините на пазара на електроника. Според изданието през текущия месец ръководителите на Епъл са провели конфиденциални преговори с евентуални партньори - компании, занимаващи се с информационни технологии и създаване на интернет съдържание.
Основният доставчик по проекта е японския Шарп (Sharp), който отговаря за производството на микропроцесори и екрани. Екраните ще бъдат сравнително малки - до 32-37 инча (81,3-94 см) въпреки съвременните тенденции за телевизори с максимално широк екран. Плановете на Епъл за излизане на пазара на телевизори се споменават в биографията на основателя на компанията Стив Джобс, който почина през октомври на 56-годишна възраст. “Иска ми се да разработя интегриран телевизор, който по безжичен начин да бъде синхронизиран с останалите устройства и с услугата айКлауд (iCloud) . . . Телевизорът ще има най-простият интерфейс, който можете да си представите. Най-накрая разбрах (как да го направя)“, казва Джобс, цитиран от автора на книгата Уолтър Айзъксън.

За контакти и помощ
Тел: 0887 411 400
E-mail: martin.atanasov@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро!

Sharp България във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2020 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp