LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Референции

 
::  Антон Луков  ::  
  SHARP РЕФЕРЕНЦИЯ
 
Здравейте,

Купих си телевизор от Вас, чрез онлаин промоция. Много съм доволен и от телевизора  Sharp LC-42LE760E, и от обслужването. Бъдете здрави!

Благодаря Ви ...
С уважение: Антон Луков от гр. София::  Радостин Георгиев  ::  
  SHARP РЕФЕРЕНЦИЯ
 
Здравейте,

Исках да закупя 2 броя климатици, но нямах нужния опит да реша какви точно да взема. На помощ ми се претече инж. Мартин Атанасов -  мениджър е-продажби и уеб маркетинг в Интерсервиз Узунови, на който искам да изразя своята огромна благодарност за това, че ме насочи към инверторен климатик Sharp AY-XPC9JHR, съответно съдейства за организирането на доставката и монтажа. Много съм доволен от покупката и поздравявам ръководството на фирмата, че освен предлагането на качествена техника - имат на разположение прекрасен екип специалисти с професионално отношение към клиента!

Благодаря Ви ...
С уважение: Радостин Георгиев от гр. Стара Загора::  Мишо Шамара ака Big Sha  ::  
  SHARP РЕФЕРЕНЦИЯ
 
Здравейте приятели,

Наложи ми се да сменям старата си плазма, понеже на втората година изгоря екрана. Всички ми препоръчваха Sharp като марка за най-качествените телевизори. Г-н Атанасов беше на същото мнение и след продължително събеседване се спряхме на серията Quattron Le830. Трябва да ви кажа, че този телевизор прави невероятни цветове и картината е безупречна. Много ме впечатли лейбъла, на който пише "Made in Japan". Броих парата в кеш и хоп вкъщи. Честно да ви кажа то няма друг такъв телевизор.
Божествен е!!!

Мишо Шамара ака Big Sha от гр. Варна::  Йордан Георгиев  ::  
  SHARP РЕФЕРЕНЦИЯ
 
Здравейте,

Наскоро си закупих климатик от вас, който дълго избирах, както по марка така и по модел. След внимателно проучване на всики достигнах до извода, че по-мощна и същевременно икономична 12-ка от вашата Sharp AY/АЕ-XP12GHR няма! Друг е въпроса с йонизацията, на която никога не съм обръщал внимание и след като разбрах всъщност какво е и как работи останах изумен. Препоръчвам на всички Ваши клиенти да търсят продуктите Ви с Plasmacluster.

Благодаря Ви ...
С уважение: Йордан Георгиев от гр. Русе::  Андрей Геров::  
  SHARP РЕФЕРЕНЦИЯ
 
Здравейте Господин Узунов,

Казвам се Андрей Геров и се обръщам към Вас с един факт ,които сигурно би преставлявал интерес за Вас като представител на гиганта Шарп! През далечната 1983г. баща ми донесе от чужбина калкулатор на фирмата Sharp, който работи и до ден днешен с оригиналните батерии на Sharp! Батериите са обикновенни ,но работят вече 29години! Този факт е за уважение и аз чрез Вас бих желал да изразя моето уважение и възхищение към корпорацията Sharp!

Бъдете жив и здрав и много успехи!
С уважение: Андрей Геров от гр. СофияЗа контакти и помощ
Отдел продажби :Тел: 0887 411 400 или Тел: 0882 031 133 Email: sales@isu.bg


Централен сервиз :Тел: 0885 908 761 или Тел: 0885 908 762 Email: interservice@isu.bg


Интермаркет във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Разпродажба
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2022 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp