LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 
/catart_pictures/catart_pictures_cat/tn_sharpbgcategory30542jono60.jpg Бяла техника Въздухопречистватели  
Овлажняващ филтър UZ-HG6MF

Овлажняващ филтър UZ-HG6MF

В наличност: Да

Доставка: Доставката е фиксирана на 10лв. за цялата страна.


С тази Онлайн Гаранция Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до седем календарни дни след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка .Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, www.sharpbg.com ще възстанови парите похарчени за покупката до 7 дни след пристигане на стоката в склада ни, на посочена от Вас банкова сметка или ще Ви я замени по Ваше желание. Вижте пълните условия...

Цена: 119.00лв.

Добави в кошницата »


Резервен филтър за въздухопречистватели SHARP UA-HG40E, SHARP UA-HG50E, SHARP UA-HG60E / SHARP KC-G40E, SHARP KC-G50E, SHARP KC-G60E с Plasmacluster Йон генератор и функция овлажнител.


Препоръчителен период за смяна на филтрите: 10години.
10 годишният период на експлоатация е изчислен на база пречистване на стая, в която се пушат по 5 цигари на ден, а нивата на пречистане на филтрите падне до 50% от новите, при полагане на нужните грижи за почистване, посочени в ръководството за употреба.

Овлажнителен филтър за пречистватели на въздух UA-HG от Sharp. Благодарение на този филтър потребителите получават оптималната влажност в помещението. Това е безопасна изпарителна подложка, която не използва никакви химикали - филтърът свързва само сухия въздух с молекулите на водата.
 
 
Sharp UZ-HG6MF създава среда в помещението, която е неблагоприятна за развитието на вируси - това също подпомага работата на HEPA филтъра. Най-важната задача на пречиствателя на въздуха с функция за овлажняване от Sharp е значително да подобри качеството на живот на потребителите чрез ограничаване на оплакванията, свързани с дихателните пътища. Това е идеално решение за страдащите от алергии, но се препоръчва на всички в отоплителния сезон.
 
 
Овлажнителният филтър Sharp UZ-HG6MF има експлоатационен живот до 10 години. Колко дълго филтърът може действително да се използва, зависи главно от качеството на водата и редовното почистване.
 
 
Овлажнителният филтър за пречистватели на въздух от Sharp трябва да се почиства редовно, за да се поддържа 100 процента функционална ефективност. Колко често трябва да се извършват дейностите по поддръжката зависи от това колко се натрупва замърсяването на въздуха, което обаче зависи от средата, в която работи устройството. Уредът определено трябва да се почисти, ако от изхода за въздух идва неприятна миризма или ако е забележимо, че ефективността на овлажняване е намаляла значително. Производителят препоръчва също така редовно да почиствате устройството с лимонена киселина, лимонов сок или специално средство против потъмняване.
 
 
Почистване на филтъра за овлажнител:
 
  • Извадете филтъра за овлажнител от пречиствателя на въздуха Sharp. Не го издърпвайте от рамката.
  • Накиснете филтъра в разтвор на вода и средство против замърсяване за 30 минути. Ако се използва лимонена киселина или лимонов сок, филтърът на овлажнителя трябва да се накисва в разтвора за 2 часа.
  • Отстранете разтвора за отстраняване на плаката (изплакнете обилно с вода).

Подготовка на разтвора за отстраняване на плаката:
 
  • Добавете 3 чаени лъжички лимонена киселина към 2,5 чаши вода и разбъркайте внимателно.
  • Изсипете 0,25 чаша лимонов сок (100%, без пулпа) в 3 чаши вода и разбъркайте внимателно.
 
 
Овлажнителният филтър Sharp UZ-HG6MF се вписва в следните модели:
 
Sharp UA-HG40E-L,
Sharp UA-HG40E-T,
Sharp UA-HG50E-L,
Sharp UA-HG60E-L.
За контакти и помощ
Отдел продажби :Тел: 0887 411 400 или Тел: 0882 031 133 Email: sales@isu.bg


Централен сервиз :Тел: 0885 908 761 или Тел: 0885 908 762 Email: interservice@isu.bg


Интермаркет във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Офис техника
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Референции
» Контакти
© 2007 - 2020 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp