LiveZilla Live Help
 
Начало »Карта на сайта »Контакти »
Connect to your Facebook Account
Забравена парола » Регистрация »
 
 

Новата серия FQ от SHARP е тук

 


 

Премиум дизайнерски телевизор със зашеметяващо качество на картината и невероятен звук! Нова опция за честота на опресняване 120/144Hz и функция HDMI 2.1 VRR. Разгърнете пълния потенциал на вашия телевизор за приключения с игри. Благодарение на технологията Quantum Dot, цветовете на картината са богати и изглеждат визуално зашеметяващи и ярки, особено с HDR или Dolby Vision съдържание.

Хибридната озвучителна система Harman/Kardon има уникална настройка на драйвера - предни високоговорители за високи честоти и насочени надолу високоговорители. Комбинация, която гарантира перфектна чистота на звука и стабилно възпроизвеждане на басите. Усъвършенстваните технологии DTS Virtual:X и Dolby Atmos осигуряват виртуална височина и многоканален виртуален съраунд за най-доброто изживяване на домашно кино.

Интегрираният Google Assistant предлага бърза и полезна поддръжка и прави работата лесна благодарение на гласов контрол.

 

Премиум дизайн с изцяло алуминиев корпус

Тъмният дизайн и превъзходният стил правят вашия нов телевизор Sharp хармонично допълнение към вашия дом. Изработен от елегантна алуминиева сплав, безрамковият екран сякаш се носи над повърхността, върху която стои. В Sharp вярваме, че един телевизор не само трябва да показва изображения с най-високо качество, но също така трябва да бъде стилен и изработен от материали с най-високо качество. Серията Premium Sharp FQ.


 

Пъстър свят на AI обработка на изображения (изкуствен интелект)

AI подобрява нашия свят и подобрява изживяването при гледане на телевизия както никога досега. Но как работи в телевизорите? AI алгоритмите анализират съдържанието кадър по кадър и откриват обекти като лица, дървета, сгради, небе и т.н. За всяка открита област на обект AI прилага най-добре оптимизираните настройки на картината и като резултат цялата сцена изглежда по-естествена, детайлна и цветна, като сте настроили намаляването на шума, подсветката, наситеността или контраста. Това води до по-естествени цветове, по-отчетливи детайли и по-плавно движение във филма. AI се използва и за мащабиране от 2K до 4K с по-добри резултати от всякога. Това е красотата на AI обработката на изображения!

 

Перфектен звук и ясни диалози с висококачествена звукова система Harman Kardon

Съчетаването на стилен дизайн с функционалност също беше целта при конструирането на аудио системата. Решетката на високоговорителя, скриваща предните високочестотни високоговорители, е проектирана да дава ясен и неизкривен звук. Заедно с Harman / Kardon ние създадохме уникална двупосочна аудио система с предни средни и високи честоти и низходящи басови драйвери. Високите тонове достигат директно до ушите ви, осигурявайки кристално чисти диалози, докато ниските тонове се отразяват от повърхността, върху която стои телевизорът, давайки ви богати, дълбоки баси. Всичко това е затворено в корпуси с капацитет над 500 ccm на канал, нещо доста уникално в света на телевизорите. В допълнение, преработеното захранване на усилвателя направи възможно постигането на коефициент на хармонично изкривяване (THD) от приблизително 1%, което е десет пъти по-добро от други телевизионни аудио решения.


 

Пълно кинематографично изживяване с AQUOS Wireless Surround

Серията телевизори FQ е съвместима с AQUOS Wireless Surround от Sharp, модулна система, при която вие избирате нивото на потапяне. Просто добавете субуфер за по-дълбок бас или задни високоговорители за съраунд звук в театрален стил. Комбинирани, те носят пълното кинематографично изживяване във вашата всекидневна с Dolby Atmos и DTS:X. Няма да имате нужда от допълнителен софтуер или външни устройства – високоговорителите AQUOS Wireless Surround се свързват безжично към телевизора от серията FQ, което ви позволява да ги поставите навсякъде във вашето пространство.


 

Поддръжка на най-добрите стандарти за 3D звук – Dolby Atmos и DTS:X

Отличната аудио система на телевизорите от серията Sharp FQ е допълнително подобрена с най-модерните технологии за обектно базиран съраунд звук като Dolby Atmos и DTS:X. Тези технологии изпълват стаята ви със съраунд звук, който идеално пасва на всичко, което гледате.


 

Брилянтни цветове и висока динамика на картината с Quantum Color Technology

Новата серия Sharp FQ използва ултрамодерния VA LCD панел с директна LED подсветка и слой с квантови точки (QLED). Той осигурява най-широката гама от възпроизвеждане на цветовете, налична в момента в LCD телевизорите. Това се изразява в перфектно възпроизвеждане на цветовете не само на най-наситените части от изображението, но също така значително подобрява тоналните преходи, реалистично възпроизвеждайки цветовете и тоновете на кожата, както и нюансите на синьото небе или зеленината на океана. Серията телевизори Sharp FQ може да възпроизвежда до 92% от цветовете в комплекта DCI.P3 и до 78% от комплекта BT.2020. Това са наистина зашеметяващи резултати и можете да видите разликата с просто око!


 

Висока яркост (450-500 нита) за най-добро HDR изживяване

За да се насладите на отлични HDR (висок динамичен обхват) изображения, телевизорът трябва да може да осигури високо ниво на яркост. Само тогава можете наистина да видите цялата дълбочина и детайлност, особено когато по-тъмните и по-светлите зони се появяват едновременно. Серията Sharp FQ осигурява пикова яркост от 450 - 500 нита. Това води до наистина зашеметяващо визуално изживяване при гледане на HDR и Dolby Vision съдържание.


 

Dolby Vision IQ за поддръжка на 12-битово цветно HDR съдържание

Dolby Vision IQ е едно от най-високите въплъщения на стандарта HDR. Той превъзхожда "обикновения" HDR в много отношения, не само в броя на битовете, описващи изображението. Първо, Dolby Vision предоставя метаданни, описващи условията на осветление и цвят за всеки отделен кадър. Това особено се отразява на качеството на пълнометражните материали, които са богати както на светли, така и на тъмни сцени. За всяка от тези сцени можете да зададете отделни настройки, което гарантира по-добро възпроизвеждане и възприемане на сцените. Днес почти всяка водеща платформа за стрийминг предлага филми и сериали, съвместими с Dolby Vision, така че можете да ги гледате на новата си серия Sharp FQ със зашеметяващо качество..


 

AQUOS Motion - оценка на движещо се съдържание и компенсация за плавна движеща се картина

За да се осигури перфектна плавност на изображението, особено в сцени с бързо движещи се обекти, телевизорите от серията Sharp FQ са оборудвани със системата за изглаждане на движението Aquos Motion, работеща до 144Hz честота на опресняване на екрана. Системата за изкуствен интелект (AI), внедрена в ултраефективния процесор за изображения, анализира изображението „кадър по кадър“, като взема предвид движещите се обекти и, ако е необходимо, генерира допълнителни кадри, за да увеличи плавността. Потребителят има пълен контрол върху системата AQUOS Motion, а за пуристите, които искат да гледат съдържание без допълнителна обработка - в пълен кинематографичен стил - тя може да бъде изключена.


 

SHARP AQUOS LC-75FQ5E - 75" 4K Ultra HD 144Hz QuantumDot Google ТелевизорЗа контакти и помощ
Отдел продажби :Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404 Email: sales@isu.bg


Централен сервиз :Тел: 0885 908 761 или Тел: 0885 908 762 Email: interservice@isu.bg


Интермаркет във Facebook
Категории
» Всички промоции
» Нови продукти
» Черна техника
» Бяла техника
» Друга техника
» Разпродажба
» Аксесоари
Онлайн магазин
» Съвети
» Защо точно Sharp телевизори?
» Как да поръчам
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Отказ от покупка
» Технически речник
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД
» За нас
» Новини
» Магазини
» Гаранции
» Рег. гаранция
» Официални сервизи
» Инструкции за употреба
» Декларации за съответствие
» Контакти
© 2007 - 2024 ИСУ АД
Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД.
www.sharpbg.com
nerasoft v3.0.9.1


www.isu.bg
www.intermarket.bg
www.fagor.bg
www.jata.bg
www.elicabg.com
www.silverline.bg
Платете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор SharpПлатете с карта, вашата покупка на нов LED и LCD телевизор Sharp